Vi tilbyder to forskellige forandringspakker:

basisforandringspakken og luksusforandringspakken.

For begge gælder det, at du får individuel, professionel rådgivning, og sammen finder vi frem til din stil eller optimerer den, du allerede har.

Boligstyling Djurslands rådgiver kommer til at begynde med på besøg i dit hjem, hvor vi taler om, hvilke ønsker du har. Efter mødet samler vi inspiration og ideer til dig, som vi gennemgår ved et efterfølgende møde,
her får du farveforslag til vægge, tapeter, gardiner, puder og lignende. Du får også forslag til møbler, der kan optimere din bolig.

Vi kan komme med forslag inden for alle prisniveauer og vil altid tage højde for, hvor meget du ønsker at investere i din bolig. På mødet taler vi også om, hvordan du kan gribe indretningen an fra nu af.


Ønsker du lidt mere end besøget og opfølgningsmødet, kan du vælge luksusforandringspakken. Med den kan du få løbende vejledning til at indrette din bolig og føre ideerne ud i livet.

Det kan være, du ønsker hjælp til at bestille særlige stof- og tapetprøver, vil have assistance ved større møbelindkøb, have inspiration til at hænge dine billeder på den bedst mulige måde og lignende.

Luksusforandringspakken giver dig mulighed for at få op til syv timers rådgivning.

Priser:

Forandringspakke – basis

Samlet pris: 5.000 kroner inklusive moms

Forandringspakke –luksus

Samlet pris: 12.000 kroner inklusive moms

Klippekort

3-timers klippekort – 2.900 kroner inklusive moms,
spar 100kroner

5-timers klippekort – 4.500 kroner inklusive moms,
spar 500kroner

10-timers klippekort – 9.000 kroner inklusive moms,
spar 1.000 kroner

Salgs-/vurderingspakke

Samlet pris: 5.000 kroner inklusive moms
Boligstyling Djursland
Kontakt os
Vil du vide mere? Så kontakt os angående dit næste projekt.
Dit navn
E-mail
Telefonnummer
Placering
Besked

Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer jeg, at A LIVING Zone og Houzz-gruppen bruger cookies og lignende for at forbedre deres produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og tilpasse efter mine behov. Læs mere om A LIVING Zone's privatlivspolitik og Houzz' privatlivspolitik.