Indret din bolig

Er du i tvivl om, hvordan du bedst indretter og udnytter et specifikt rum eller hele din bolig ?

Trænger du til at forny din stue, men har svært ved at finde ud af, hvad du mangler ?

Er du i tvivl om, hvilken stil der passer til dig og dit hjem ?

Overvejer du at bygge nyt badeværelse eller køkken ?

Ønsker du ideer til at indrette din bolig og vil samtidig gerne have hjælp i hele eller dele af processen med møbelindkøb, materialevalg og/eller håndværkermøder?


Siden 2003 har vi arbejdet med boliger og indretning.
Vi ser på mange aspekter af boligen og sætter specielt fokus på at inspirere dig til at finde din personlige stil, få den til at give mening og lade den komme til udtryk i dit hjem. Når stilen er lagt, kan vi sørge for, at du får de rette fagfolk tilknyttet. Vi samarbejder med en lang række dedikerede fagpersoner, der brænder lige så meget for deres håndværk, som vi brænder for indretning.

Vores højeste ønske er, at du bliver glad og tilfreds i din bolig ud fra det, du har, og det, du har mulighed for og lyst til at investere i den.
Optimere inden salg

Vil du gerne have, at din bolig tager sig bedst muligt ud, inden du skal sælge den/have den vurderet ?

Står du med et dødsbo, som du gerne vil af med?

Har du haft en bolig til salg gennem længere tid, men er der ingen interesserede købere?

Med en professionel gennemgang af din bolig inden et salg kan du få gode råd om, hvordan du bedst og nemmest fremhæver alle de muligheder, der er i boligen. Måske er de indlysende for dig, men det er de ikke nødvendigvis for en potentiel køber. Ved hjælp af små om rokeringer kan man mange gange optimere boligindretningen og få salgsbillederne til at tage sig bedre ud og dermed øge chancerne for salg.
A LIVING Zone
Bolig rådgiver/ Bygningskonstruktør / Indretnings Stylist / Fotograf/ Gartner
Indret din bolig
 • Når danskere bliver spurgt, hvor vigtig deres bolig er for dem på en skala fra et til ti, svarer de fleste ni eller ti. Det er her, vi kan slappe af, skabe gode rammer for vores familie, have venner og bekendte til middage og bare være til. Boligen er det sted, hvor vores personlige stil træder allermest frem. Øjet er sjælens spejl – og boligen er vores stils spejl. Fordi vi bruger så mange timer netop i boligen, vil vi gerne føle os godt tilpas, finde vores stil og udnytte boligens muligheder. Det kan Boligstyling Djursland hjælpe dig med.
 • Udtalelser
  4 anmeldelser
  A.U Maison
  Relation: KollegaProjektdato: Mar 2017

  Sofi Hansen kontaktede A.U Maison, i forbindelse med et boligstylingsprojekt i april 2017. Hun var igennem hele projektet meget passioneret, og vi havde derfor et behageligt samarbejde. Vi kan bes...Læs mere

  mette_mellis
  Relation: KollegaProjektdato: Mar 2016

  I mit job som boligfotograf havde jeg et godt og spændende samarbejde med Boligstyling Djursland. Stylisten indretter med øje for boligens behov og betingelser, og der er øje for detaljer og arkitek...Læs mere

  livgoetz
  Relation: KundeProjektdato: Aug 2016

  Det var en fornøjelse at stifte bekendtskab med Boligstyling Djursland. Stylisten var yderst behagelig, kompetent, vidende og med sans for både de store linier og små detaljer. Jeg har et godt hus og ...Læs mere

  peer34
  Relation: KundeProjektdato: Feb 2016

  For at opnå et hurtigt salg af mit hus, besluttede jeg at lade Boligstyling Djursland hjælpe mig med at gøre den så attraktiv som mulig. Jeg fik bl.a. en ny og spændende placering af møbler, udskiftni...Læs mere

  Flere anmeldelser
  Priser
  Best of Houzz 2017 - ServiceInfluencer på Houzz

  Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer jeg, at A LIVING Zone og Houzz-gruppen bruger cookies og lignende for at forbedre deres produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og tilpasse efter mine behov. Læs mere om A LIVING Zone's privatlivspolitik og Houzz' privatlivspolitik.